Today's Lincs League, Boston League and East Lincs Combination fixtures

It's game day for local leagues
Fixtures. Photo: David DalesFixtures. Photo: David Dales
Fixtures. Photo: David Dales

Balcan Lighting Supplies Lincolnshire League

League: Lincoln Moorlands Railway v Sleaford Town Rangers, Louth Town v Appleby Frodingham, Skegness Town Reserves v Nunsthorpe Tavern, Tetney Rovers v Keelby United, Barton Town Reserves v Horncastle Town, Brigg Town CIC v Nettleham, Grantham Town Academy v Wyberton, Lincoln United Development v Grimsby Borough Reserves.

Workforce Unlimited Boston and District Football League

Sharman Burgess Sports Cup, quarter-finals (KO 1.30pm): Eagle United v Pointon, Fulbeck United v Fishtoft, Northgate Olympic v Spilsby Town, Railway Athletic v Bull Athletic.

Hide Ad
Hide Ad

Workforce Unlimited Premier Division (KO 2pm): Skegness Town A v Wyberton Reserves.

Workforce Unlimited Division One: Boston College v Horncastle Town Reserves, Park United v Railway Athletic Reserves.

Workforce Unlimited Division Two: Freiston v Billinghay Athletic, Pointon Reserves v Spalding Harriers, Swineshead Institute Res v Woodhall Spa Reserves.

Workforce Unlimited Division Three: Bull Athletic Reserves v Fishtoft Reserves, FC Wrangle v Park United Reserves, Holbeach Bank v Swineshead Institute A.

East Lincs Football Combination

Hide Ad
Hide Ad

Spectrum Print Division One: Cleethorpes Town A A v Ludford Rovers, Grimsby Borough Dev A v Sutton Rovers, Immingham Town Reserves v Louth Old Boys, Keelby United Reserves v Alford Town, Nunsthorpe Tavern Reserves v Louth Town Reserves.

Philip Jackson Division Two: Burgh Athletic v Louth Town Cogs, Louth Old Boys Reserves v North Thoresby, North Somercotes United v Scamblesby.

Brian Todd Homes Division Three: AFC Grainthorpe v Burgh Athletic Reserves, Alford Town Res v Market Rasen Town, Louth Old Boys Development v Manby.