Today's Lincs League, Boston League and East Lincs Combination fixtures

Upcoming games
Today's fixtures. Photo: Oliver AtkinToday's fixtures. Photo: Oliver Atkin
Today's fixtures. Photo: Oliver Atkin

Fixtures for January 15:

Balcan Lighting Supplies Lincolnshire League

Lincs Junior Cup: Crowle Town Colts v Wyberton.

Lincs League: Immingham Town v Brigg Town CIC, Louth Town v Horncastle Town, Nettleham v Sleaford Town Rangers, Skegness Town Reserves v Lincoln Moorlands Railway, Grimsby Borough Reservesv Barton Town Reserves, Lincoln United Development v Grantham Town Academy, Nunsthorpe Tavern v Keelby United.

Workforce Unlimited Boston Saturday League

Workforce Unlimited Premier Division: Northgate Olympic v Fulbeck United.

Hide Ad
Hide Ad

Workforce Unlimited Division One: Eagle United v Railway Athletic Reserves, Kirton Town v Woodhall Spa United.

Workforce Unlimited Division Two: Spalding Harriers v Caythorpe, Spilsby Town Reserves v Pointon Reserves.

Workforce Unlimited Division Three: Ancaster Athletic United v Holbeach Bank, Bull Athletic Reserves v Boston Bears, Park United Reserves v Eagle United Reserves.

BB Insure Willoughby Cup, round one (KO 1.30pm): Boston College v Railway Athletic, Fishtoft v Freiston, Pointon v Spilsby Town, Skegness Town A v Billinghay Athletic, Swineshead Institute v Park United, Wyberton Reserves v Coningsby.

East Lincs Football Combination

Hide Ad
Hide Ad

Spectrum Print Division One: Alford Town v Louth Town Reserves, Immingham Town Reserves v Grimsby Borough Dev A, Keelby United Reserves v Cleethorpes Town A A, Louth Old Boys v Nunsthorpe Tavern Reserves, Sutton Rovers v Ludford Rovers.

Philip Jackson Division Two: Louth Old Boys Reserves v Burgh Athletic, North Cotes v North Somercotes United, Scamblesby v North Thoresby.

Brian Todd Homes Division Three: Burgh Athletic Reserves v Alford Town Res, Manby v Louth Old Boys Veterans, Market Rasen Town v Louth Old Boys FC Development.

Related topics: